Sveriges politiska framtid: Så här blir det!

Jag har innan sagt att sossarna skulle få en svag partiledare (så blev det) att dom förlorar nästa val, och Mona Sahlin avgår, man får in en stark ledare, blir Blairiter och vinner 2014. Men nu är läget ändrat. Nu kommer nåt helt annat att ske, för alliansen har skjutit sig i foten.

Motståndet mot FRA-lagen är så massivt, att alla icke-allianspartier kommer att ta upp frågan, lova att dom är emot (även när dom inte är det, som när det gäller sossarna) och att lagen kommer avskaffas. Detta kommer bli en viktig fråga i nästa val. Alliansen kommer gå massivt tillbaka. Vinnarna kommer vara främst vänsteralliansen, men också Sverigedemokraterna, som kommer komma in i riksdagen. Centern, vars liberaler har visat sig inte kunna sätta liberalismen före partiet, kommer åka ur riksdagen 2010. Miljöpartiets hot om att inte stödja en socialdemokratisk regering om dom inte får ministrar kommer inte vara trovärdigt, och vi kommer få en socialdemokratisk minoritetsregering. Mona Sahlin kommer sitta kvar. Socialdemokraterna kommer fortsätta med sin gamla socialistiska retorik, och säga en sak och genomföra en annan. Att Sverige har en regering som först sätter upp ett program om vad man kommer göra, blir inröstad på det programmet, och sedan genomför det kommer att bli en unik engångsföreteelse i Svensk politik, utan istället kommer Svensk politik gå tillbaka på att sossarna lovar att göra en sak, och sedan gör precis tvärtom. FRA-lagen kommer att omarbetas under sossarna, med ännu mer meningslösa kosmetiska ingrepp, och så kommer dom hävda att nu är allt bra, dom har avskaffat lagen, men övervakningen kommer fortsätta.

2014 kommer en borgerlig allians som bara består av M, FP och KD inte kunna uppvisa ett trovärdigt regeringsalternativ. Socialdemokraterna kommer driva hela sin kampanj på att en röst på alliansen är en röst på Sverigedemokraterna. Socialdemokraterna kommer vinna igen. En ny minoritetsregering. Dom som gillade folkpartiets nya lag och ordning-stil kommer gå över till Sverigedemokraterna, för dom kommer se dom som rumsrena vid det laget. Folkpartiet kommer inte in i riksdagen 2014.

I valet om 10 år, 2018, kommer Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna valsamarbeta, för att kunna uppvisa ett trovärdigt alternativ. Programmet kommer vara mycket fokuserat på att ställa krav på invandrare. Vi kommer ha ett val mellan att rösta på ett parti som ljuger och säger att dom skall göra en sak, men gör nåt annat, och ett allians som ljuger och säger att dom inte är rasister, fast dom är det. Valdeltagandet kommer sjunka drastiskt, förmodligen till under 60%. Sossarna vinner igen, 2018. Den nya rasist-allliansen kommer dock visa sig vara ett trovärdigt alternativ, och nå upp till 45% av rösterna. Dom kan eventuellt vinna 2022 om dom spelar ut rasistkortet hårdare.

Grattis, alliansen. Ni har förstört svensk politik för överskådlig framtid.

Varför ni gjorde det är det ingen som förstår.

Uppdatering: Magasinet Neo förklarar varför Alliansen kommer förlora valet


Andra bloggar om: , , , ,